Bejegyzés a vendégkönyvbe

  Hozzászólok 28 hozzászólás
Németh Mária 2011. június 19.

Most akadtam erre az oldalra, mert eszembe jutott a művész úr, és el kezdtem keresgélni a neten. Kiváló színésznek tartom a maga sajátos stílusában, pont olyan, akire azt mondják egyszeri, és megismételhetetlen. Örülök hogy ahhoz a nemzedékhez tarozom, aki még láthatta őt, és mindazon kortársait akik miatt érdemes volt magyar filmeket nézni, vagy színházba járni.

ferenc 2011. április 13.

azon gondolkodom, vajon miert keressuk a multatt. miert keressuk ami elment. miert allunk szembe dacos idovelmit akarunk ami mar nincs. a kereses fajdalmas szomoru konyortelen valosag. nemtudom de keresem de hiaba

Babusa Mihály 2011. április 12.

Madaras minden idők egyik legjobb magyar színésze, mindenki emlékezni fog rá emlékezetes filmszerepei miatt.
A "hopi fel kiskutyám" már szállóige lett! Olyan filmekben szerepelt, amelyeket mindig többször meg tudok nézni és nem unom meg. Kár, hogy 1990 után nem lehetett aktívabb. Kedvenc magyar színészeim közé tartozik Zenthe Ferenccel együtt.
Nyugodjék békében!

Tölgyes Gabriella 2011. március 12.

Nagyon szép megemlékezés Édesapádról Gergő! Mindannyian hálásak lehetünk a kincsekért, amit általa kaptunk. Ezzel az oldallal pedig Te is hozzátettél a kincseinkhez. Köszönet érte.

Csellár Erika 2011. március 11.

Nagy tehetségű színész, jól eső érzés emlékével ezen a módon is találkozni.
Bárcsak a televízióban is többet foglalkoznának emlékével.
Nagyon megérdemelné!

Czuczi Attila 2011. március 11.

Mindig is csodáltam édesapád, ő az egyike azon keveseknek, aki ha eszembe jut, azonnal mosolyt csal az arcomra. Jó látni, hogy elkészült az emlékoldala.

Móricz Robert 2011. március 10.

Édesapád egy nagyszerű ember és nagyszerű sztár sajnálom hogy általad nem ismerhettem meg Gergő. Nagy tiszteletem